Å være leder er et morsomt arbeid man må fortjene og ikke kreve. Ledere skal lede – seg selv, sitt team, sitt arbeid. Vi ledere er også sårbare, står i situasjoner som er vanskelige og utfordrende, men er det verdt det?

Ja, så absolutt, vil jeg si, og spesielt om du ønsker å utvikle både deg selv og omgivelsene dine.
Et tips fra meg til deg om du skal stå i mye til tider er BALANSE. Min erfaring er at det er viktig å holde seg i form, en balanse i privatlivet, spise sunt, være i bra fysisk form og ha vitaliteten i behold. Da er det både lettere å takle utfordringer og styrke en leder ofte får bruk for.

Torun Nordskaug

Utfordrende

Er det alltid lett? Nei
Er det utviklende og gøy? Ja
Kan vi alle være ledere? Ja, vi leder jo vårt eget liv, men også våre barn. Den viktigste jobben vi gjør i livet, etter min mening.
Er du deg selv, med hjertet og din orginalitet, så vil du også gjøre deg selv rett, og vokse både enklere og sterkere. Det gjør ingen godt om du skal kopiere noen annens stil. Vær deg og la ditt lederskap vokse.