Tenk at den største unnskyldingen vi bruker i vårt samfunn er TID. Vi har liten tid, har ikke tid, glemte tiden, fikk ikke tid, kaster bort tiden, fikk ikke tid nok.

Tiden er dyrebar

Ekornhjulet svinger rundt og rundt om du ikke hopper av.

Vi har alle sammen den samme tiden. Tiden her og nå – og hele tiden kommer det ny tid. 24 timer i døgnet. Spørsmålet er hva du bruker den tiden til?

Tidstyv

Jeg vet at mange bruker mer tid enn de vil innrømme foran TV, og allikevel klage på at de ikke har tid. Hva så du på TV i går? De fleste kan ikke engang huske hva de så på. Hva er din tidstyv?

Nyttårsforsett

Nyttårsforsett

Mitt nyttårsforsett vil være å tenke over hva jeg benytter tiden min til, og jeg vil oppfordre andre til å gjøre det samme. Bruk den til det du ønsker og som kan bety noe for deg. I stedet for å snakke om tapt tid, kan du heller være bevisst og bruke tiden til noe mer verdifullt. Ikke la tidstyver tappe deg.

Erstatt TV med å besøke noen naboer, les deg opp på noe nytt du ønsker å lære deg, gå på et matkurs, gå tur, spis middag i skogen ved bålet istedenfor inne en kveld. Det tar sjelden mer tid, og inspirerer deg til å gjøre mer av det du ønsker. BRUK TIDEN, for tid har du nok av…det kommer ny tid hele tiden til deg.

Godt nyttår!