Nettverksmarkedsføring har en ufortjent dårlig rykte. Det har vært mange skriverier og diskusjoner om pyramidespill til lureri. Forever living er ingen av delene. Vi er et seriøst foretak med medlemskap i Direktesalgsforbundet. Selskapet gir alle som ønsker det en mulighet til å bli forhandlere av anerkjente internasjonale produkter. Dårligere representanter derimot forekommer i alle yrker og bedrifter, men jeg er sikker på at vi har de beste menneskene i organisasjonen per dags dato. Vi slår hardt ned på de som er useriøse!

Forever Living

Så hvorfor er det fremdeles noen som må undergrave vår bransje?

-«Det er umulig å leve av.»

-Det er kun de på toppen som får pengene».

Da ønsker å jeg å stille dere et spørsmål tilbake:

Har du det som skal til?

Suksess krever beinhard jobbing. De avgjørende faktorene for å nå til topps handler ikke om talent men om rå vilje til å betale prisen i tid, forpliktelse og trening.

Om du virkelig ønsker og brenner for det du driver med kan du overkomme frykt og angst for å feile. Selv de mest sjenerte og folkesjy har blomstret opp og har våget å stå foran store publikumsmasser for å fortelle sin historie.

Forever Living kan ta deg til alle verdens hjørner, podier og samlinger. Dubai? Dallas? Thailand? Stockholm? Det er ingen begrensninger og alt ligger til rette for faglig og personlig utvikling. Denne jobben er en del av deg. En del av familien din. Ta barna med på reiser, og tilpass arbeidsdagen etter familielivet og ikke omvendt. I motsetning til andre gründere får du et nettverk og en mentor fra dag en – som hjelper deg å holde stø kurs.