Et av mine siste tilskudd i TTT familien: Fay. Fantastiske Fay! Hun har bakgrunn fra radio, grafisk design og som gründer. Hun har en sprudlende personlighet som lett vinner hjerter. Hun har en uredd fremtreden, og ikke spesielt redd for å få nei.

Jeg tok med meg Fay til Dallas, under 40 års jubileet, slik at hun kunne bli bedre kjent med Forever Living. Det ble et stort vendepunkt.

«Jeg så et verdensomspennende firma som bryr seg om sine ansatte, selv om de er selvstendig næringsdrivende. Jeg fikk en følelse av et søsterskap, glede, glam, penger og interaksjon. Dette var helt riktig for meg. Det var lekent, åpent og annerledes.»

Forever Living Dallas 40 years Forever Living

Forandring fryder

Der og da bestemte hun seg. Dette måtte flere få oppleve. Hun tenkte på alle kvinnene i nettverket sitt. Dette var en gavepakke og en frihet hun ville dele med andre. Produktene gir helse og er av god kvalitet, og er spesielt bra for oss kvinner i overgangsalderen.

«Folk ser forandring på meg. Jeg jeg ser sunnere ut, jeg er sunnere, mindre rynker, mer glad, bruker sosiale medier og viser det! Det er ikke hva du sier, men hva du gjør som er greia!»

Fantastisk Fay

Trygghet og samhold

Jeg og Fay ble kjent for en liten stund siden. Jeg meldte meg på en tema-tur til Sri Lanka hun arrangerte. Den het «Eat, Pray, Love» oppkalt etter den fantastiske kjærlighetsfilmen med Julia Roberts. Vi fikk en utrolig god kjemi. Vi hadde det rett og slett gøy sammen. Alt kan skje når ting føles riktig!

-Torun har gitt meg kjærlighet, oppfølging og gjort meg trygg. Det er nøkkelen! Det betyr mye for meg.

Fay er på vei til noe nytt og spennende. Hun forteller at hun er i balanse. At valget hun har tatt er riktig. Dette er ikke noe hun ville ha gått glipp av.

-Det er kule helsepakker jeg jobber med. Den økonomiske veksten også, ikke bare helse. En økonomisk vekst som gir mental frihet. Lettere på sikt og frihet. Friheten som en dag gjør at jeg kan sitte på Costa Rica og skrive boken min.

Velkommen til TTT

Så hva trigget henne i utgangspunktet?

-Aloe vera som er så sunn! Aloe vera og Kleopatra, likesinnede som meg og folk som får til ting uavhengig av bakgrunn!

Hun forteller at forretningsmodellen gjør det enkelt for folk som –vil noe- å gjøre suksess. Både når det gjelder å bygge en karriere, forretning eller inntekt. Systemet ivaretar menneskene og produktene de selger.

-Jeg stod midt i mengden på Rally i Dallas og jeg kjente at «nå forstår jeg det». Nå forstår jeg greia. Det er et uavhengig system. Jeg hater jo byråkratiet! Det innfrir så mye som jeg står for. Frihet, på tvers av lover og land.

Hun mener at hemmeligheten er en god sponsor. God oppfølging gir suksess. Det er derfor viktig å ha det riktige teamet. Du må i tillegg bestemme deg for endring. Hun har i tillegg et stort nettverk som er bra å ha i starten.

-Systemet gir så mye tilbake, flyreiser, hoteller, sosiale sammenkomster. Du har møter, reiser, nettverk. Du kommer inn i en «utvidet familie», et sosialt felleskap.

«I didn’t see it coming. Jeg søkte etter noe, men viste ikke at det var dette. Jeg trodde jeg skulle skape det selv, også var det Forever. Det er bare magisk. Mitt ord for 2018 er suksess!»

Torun Nordskaug in Dallas

Tvilen

Veldig mange har aldri jobbet med salg. Det kan være det største hinderet for mange. Det er så tabubelagt å selge.

-La meg si det slik: Har du spist en kanelbolle som var supergod, så går du tilbake dit neste gang du skal spise en kanelbolle. Du vil anbefale andre å gå dit. Slik fungerer salg.

Målet hennes er en god inntjening, å stå på scenen og holde foredrag; Å bygge nettverk og hjelpe andre. Forever er en verktøykasse. Du kan skape deg det du vil. Nå har hun fått verktøyet, og jeg vil hjelpe henne med kunnskapen hun trenger for å vokse. Sammen skal vi skape og bygge!

«Empowering women, er mitt kall. Verktøy til kvinner, så de kan få økonomisk frihet, fysisk friske kropper, gi styrke slik at motstand mot alle utfordringer går enklere, velvære i hverdagen for da blir det mindre sykdom. Få kvinner frem i verden rett og slett. Dette er min purpose» Fay