Forrige helg var jeg på en fantastisk tur med tre bra damer. Det skulle vise seg å bli en opplevelse som vippet oss ut av komfortsonen. Ikke alle var like klar over dette…

Grytidlig satt vi oss i bilen og kjørte til Gøteborg. Her skulle vi ta båten over til Fredrikshavn. Det var fullt av mennesker overalt. Det viste seg at du faktisk må ha pass for å ta båten til Danmark, så Fay måtte bli igjen og ordne et midlertidig pass.

Sommercamp på hjemsøkt hotell

36852214_660273994309870_4852147639463968768_nTorun Nordskaug

Reisemålet var Gamle Vrå Slottshotell hvor vi skulle delta på den årlige sommercampen til Diamond Manager Kim Madsen.

Hotellet var opprinnelig en vakker gård fra 1600-tallet med nydelig interiør og fantastiske historier. Rom 23 og 28 var forbehold personalet på hotellet. Kun kjennere fikk nemlig gleden av å omgås hotellets spøkelser. Området var helt magisk med lyse sommernetter, fuglekvitter og et yrende dyreliv. Vi fikk hotell suiten. For noen deilig rom og gode senger!

Sommercamp

God stemning

Vi var heldig med været. Det var blå himmel og sol. Maten var utsøkt. Det var god stemning og latteren satt løst. Vi fikk oppleve flere gode foredrag og presentasjoner. Noen stod på scenen for aller første gang, andre var verdenskjente. Det er denne miksen som gjør det hele så flott og spesielt. Alle får muligheten.

Vi ble kjent med Big Al fra USA, Katrin Baijri fra Tyskland, Sarah Leaver og Monica Njeri fra Dubai og deltagere fra Sverige, Belgia, UK, Norge, Finnland, Danmark, Tanzania, Uganda, Israel og Spania. Faglig fikk vi en god innføring i kommunikasjon, sosiale medier, skjønnhet og gode verktøy for å bygge din bedrift. Vi ble til og med vitne til et frieri! Helt nydelig.

36721460_658386471165289_6649792268330860544_n

Nå var det mitt reisefølge sin tur! De måtte opp foran 200 mennesker og dele sin historie! Heidi delte sitt livs endring om en sunnere hverdag. I mars begynte hun nemlig Forever Living sitt Fitprogram. Anne og Fay var også på scenen, og ga oss gode tips på hva som skal til for å bli manager. Å bli Manager betyr at man tar en lederrolle, bygger team og hjelper de bygge sine karrierer. På hver deres måte ga dere så mye tilbake til sommercamp deltagerne.

Det var kanskje litt skummelt, men en god erfaring rikere. Det handler nemlig om å bestemme seg. Å ta samtalen med den viktigste personen i ditt liv – nemlig deg selv. Hva vil jeg? Å bruke denne kraften til å leke, flørte, øve, bli god og nå målene dine. Når du er selvsikker så vil nemlig andre se opp til deg og følge deg!

Reisens ende

Hva gjør det med oss når vi er samlet en så stor gjeng? En langhelg fra torsdag til søndag hvor målet er å bli tryggere, få inspirasjon og nye verktøy til å mestre og ha det gøy på jobb. Jo, man blir selvsagt sliten! Man blir fnisete og lengter hjem. Det ble lite søvn og altfor mye kos, men vel verdt det. Komfortsonen er utvidet, og vi har fått med oss noen nyttige verktøy hjem i verktøykassa. Vi har fått gode ideer vi kan jobbe videre med og et dypere vennskapet. Dere er best og jeg ønsker dere alle suksess med alle deres planer fremover!