Jeg er utdannet massasjeterapeut, og drev en klinikk i mange år. Etterhvert innså jeg at jeg ønsket noe mer. Jeg var lei av å jobbe fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Jeg elsket å treffe kundene mine, men jeg var kommet til et punkt hvor jeg var helt tappet for krefter. 

“Hvorfor er du ikke glad lenger, mamma? Du ler aldri mer”.

Jeg husker ordene traff meg som et hardt slag i magen. Sønnen min hadde helt rett. Jeg var ikke lykkelig. Jeg hadde glemt meg selv i det store og hele. Jeg hadde mann og to barn, men jeg var ikke glad. Jeg hadde aldri tenkt tanken at jeg kunne gjøre noe mer eller oppnå noe mer. Jeg hadde ingen annen utdannelse enn massasje terapien, så hva annet skulle jeg gjøre?

På et tidspunkt introduserte min søster meg for Aloe Vera produkter fra Forever Living. Hun sa jeg kunne starte som selvstendig forhandler, og tjene litt ekstra ved siden av jobben min. I begynnelsen var jeg veldig skeptisk, men ga det en sjanse for å komme ut av den situasjonen jeg var i. Ettersom det ikke var noen økonomisk risiko forbundet med å bli forhandler, hadde jeg ingenting å tape. Jeg bestemte meg for å gi det ett år.

Nå har jeg vært i Forever Living i over 10 år. Jeg har blitt Diamond Sapphire Manager, noe som betyr at jeg ikke har økonomiske bekymringer lenger, og jeg sitter i den Skandinaviske ledergruppen. Nå reiser jeg verden rundt på ferie med familien eller på forretningsreiser som Forever Living arrangerer og betaler. Livet i dag er helt annerledes enn det jeg levde for ti år tilbake, og jeg har mulighet til å stille opp for min familie, venner og kolleger på en helt annen måte.

Etter en stund startet jeg TTT Globalt Nettverk som er et nettverk for selvstendig forhandlere, såkalt Forever Business Owners. Her har vi fokus på coaching og veiledning av våre medlemmer. Ettersom vi er direkte knyttet til Forever Living og deres unike forretningsmodell, innebærer dette ingen kostnader for deg som medlem. Du får gratis opplæring, støtte og veiledning slik at du kan bygge din virksomhet og nå nye forretningsnivåer. Jeg arranger eventer og seminarer for å bygge et godt felleskap, og for å bidra til din personlige og faglige utvikling.

“Det har totalt forandret livet mitt å bli Forever Living forhandler”.

Jeg vet at det høres ut som en klisjé, men denne muligheten har gitt meg en ro og selvtillit jeg ikke hadde før. Jeg har sett hva jeg har fått til, og hvordan jeg både har og kan hjelpe andre med å oppnå et bedre liv. Om det er mer frihet, bedre økonomi eller få en god balanse mellom jobb og familie. Jeg har blitt en bedre og lykkeligere mor, og jeg våger å satse og følge mine drømmer!

De som starter som forhandlere kommer fordi de ønsker det, og de har en motivasjon og drivkraft som gjør at de lykkes. Samtidig blir de en del av mitt team, og vi knytter sterke bånd og er en god støtte på veien. Det er noe helt eget ved å røre ved mennesker på denne måten, se de mestre og nå sine mål. Hver gang noen ringer og forteller at de har solgt sitt første produkt, eller har rekruttert flere inn i teamet, så blir jeg oppriktig glad. Jeg har veiledet flere hundre kvinner, menn og par til å nå toppnivåene som gir tilgang til økonomisk frihet.

Høres dette ut som noe for deg?  

La oss ta en helt uforpliktende prat og bli bedre kjent.

Jeg vil vite mer