KARRIEREBYTTE – FÅ EN NY START I LIVET

Før eller siden vil de fleste spørre seg selv hva de ønsker ut av livet. Ettersom jobben opptar de fleste av våre våkne timer, er det ikke rart at vi ønsker å arbeide med noe som vi faktisk liker.

Å jobbe med meg innebærer en karriere der du bestemmer hvor mye du vil tjene, din personlige utvikling, og hvilke mål du vil oppnå. For å lykkes er ikke tidligere erfaring eller utdanning avgjørende, men drivkraften din, dine personlige ambisjoner og din arbeidsinnsats.

Hos oss har du mulighet til å starte for deg selv, samtidig som du får trygghet gjennom å være en del av et globalt selskap og jobbe med en etablert merkevare. Det er ingen risiko, ingen store investeringer eller kostnader. Vår unike forretningsmodell kan åpne for store økonomiske gevinster over tid og internasjonale forretningsreiser. Som selvstendig forhandler er du din egen sjef, kan styre din egen arbeidstid og få mer frihet i hverdagen. Ønsker du å forbedre livet ditt – hvorfor vente? Oppdag hva vi kan tilby, og begynn å leve slik du alltid har ønsket deg.

Opplæring og personlig utvikling

Jeg vil være din personlige mentor og gi deg grunnleggende opplæring som forhandler. Når du er klar, utvider vi med teambuilding og lederskap. Jeg har fokus på din personlige utvikling, og vil støtte deg, pushe deg og gi deg det du trenger for å nå dine mål. Du blir en del av mitt globale nettverk, TTT, som består av selvstendige forhandlere, såkalte Forever Business Owners. Her vil det være nok av utfordringer og energifylte arrangementer som gir deg faglig påfyll og personlig utvikling. Vi er en sosial gjeng som heier hverandre frem!

Verdensledende merkevare

Med fokus på renhet tilbyr Forever kvalitetsprodukter basert på Aloe Vera planten som er økologisk produsert og høstet for hånd. Flere av produktene er godkjent for Kosher og Halal. Vår unike Fornøyd kundegaranti gjør at kunden kan sende varene tilbake innen 90 dager og få pengene tilbake. Som forhandler får du en erstatningsvare som dekker kostnadene dine – en stor trygghet for både dine kunder og deg.

Slik tjener du penger

For å sette i gang trenger du en startpakke med produkter, beløpet bestemmer du selv. Du får kunnskapen du trenger for å sette i gang, og tjener penger på salg av produktene. Får du flere til å starte som forhandlere, får du en provisjon av deres salg. For hver gang du utvider, når du nye forretningsnivåer. Dette åpner for en økt inntektsstrøm, større bonuser og flere goder. Når du først har nådd et nivå, vil du ikke rykke ned igjen, og har sikret deg en jevn inntektsstrøm. På toppnivå har du mulighet for total økonomisk frihet.

Om dette høres interessant ut, la oss ta en prat for å se på dine muligheter.

Ja, kontakt meg!